„Она што може некој да ви даде поголема од сега“
– Вилијам Стафорд
Беркли мрежа на станици (сега) Проектот има за цел да се искористи моќта на Кластерите машини поврзани преку брз вклучен мрежи. Со проширува стоковите работни станици и оперативни системи, сега може да се следи индустрија се зголемува ефикасноста. Клучот за сега е доаѓањето на switch-базирани и високо-пропусниот опсег на мрежата убиец. Оваа технолошка еволуција дозволува СЕГА да поддржува различни различни работни задачи, вклучувајќи ги и паралелни, секвенцијални и интерактивни работни места,

Continue reading

Tags