Превземи документ
Преземете BibTeX

Автори

  • Брајан Klingner
  • Брајан Фелдман
  • Nuttapong Chentanez
  • Џејмс Ф. О’Брајан

Апстрактни

Овој труд претставува метод за анимирање на течности со неструктурирани tetrahedral мрежи кои се менуваат на секој чекор време. Мрежи кои се во согласност и за менување на границите и дека фокусот на пресметка во визуелно важни делови на домен може да бидат генерирани брзо и сигурно користење на постојните техники.

Continue reading

Tags